Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aerosolit

Tuotteita yhteensä 16 kpl
Hinnat eivät sis. alv:a
cam-cleaner.jpg&width=280&height=500

CAM CLEANER

Palamaton rasvanpoistoaine
Palamaton ja väritön rasvanpoistaja on erittäin tehokas teollisuusliuotin ja rasvanpoistoaine. Poistaa ja liuottaa rasvaa, palanutta rasvaa, öljyä, nokea, pihkaa, liimaa, painovärejä jne. Palamaton rasvanpoistaja haihtuu nopeasti ja jättää jälkeensä puhtaan ja kuivan pinnan..
cam-lock-oil.jpg&width=280&height=500

CAM-LOCK OIL

Lukko- ja aseöljy
Cam-lock oil on korkealuokkainen lukko- ja aseöljy. PTFE-pitoinen voitelee ja puhdistaa lukot, aseet sekä erilaiset hienomekaaniset laitteet. Cam-lockilla on erinomainen tunkeutumiskyky vaikeasti voideltaviin kohteisiin matalan viskositeetin ansiosta. Huomattavan laaja käyttölämpötila-alue..
citrus-active.jpg&width=280&height=500

CITRUS ACTIVE

Citrus Active on erikoispuhdistusaine rasvanpoistoon ja puhdistukseen teollisuuteen ja autokorjaamoille. Tämä ekologinen monikäyttöaine perustuu luonnon oman sitrusöljyn luotinvoimaan. Poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, öljyn, rasvan, liima-, tarra- ja teippijäljet, kumijäänteet, tervan, muste- ja..
desinfiointispray.jpg&width=280&height=500

DESINFIOINTISPRAY

Desinfiointispray on helppo tapa saada tarpeellinen, nopea ja yksinkertainen desinfiointi suoritettua tehokkaasti.Desinfiointispray on tehoaineeltaan alkoholisuspensio (etanoli), joka tekee siitä (benzalkoniumkloridin ohella) biosidisesti tehokkaan, aerosolina helppokäyttöisen ja nopeavaikutteisen desinfiointiaineen..
hd-active2.jpg&width=280&height=500

HD ACTIVE

HD Active on nopeasti kuivuva, liuotinpohjainen, jäänteetön puhdistusaine. Liuottaa ja poistaa pinttyneenkin öljyn, rasvan, hartsin ja silikonin. Poistaa liima-, teippi- ja tarrajäänteitä. Tölkki toimii joka asennossa. Haihtuu nopeasti eikä jätä kalvoa. VAROITUS! Saattaa vahingoittaa joitakin muovi-..
hd-silicon-spray.jpg&width=280&height=500

HD-SILICON SPRAY

Silikoni aerosoli
HD-Silicon spray on väritön, puhdas voiteluaine. Estä tehokkaasti tiivisteiden jäätymisen pakkasella ja tekee ne joustaviksi ja kimmoisiksi. Kiillottaa autossa kojelaudat, kumi- ja muovimatot ym. Spray soveltuu kumi-, muovi-, nahka-, lasikuitu-, metalli- ja puupinnoille. Voitelee myös..
heavy-duty-rust-off2.jpg&width=280&height=500

HEAVY DUTY RUST OFF

Ruosteenirrottaja
Hapoton, voiteleva ja hyvän tunkeutumiskykynsä ansiosta irrottaa nopeasti ruosteiset ja kiinnijuuttuneet osat. Voitelee ja suojaa hapettumilta. Irrottaa tehokkaasti hapettuneet ja kiinnijuuttuneet metalliosat. Tunkeutuu nopeasti pienimpiinkin rakoihin irrottaen ruostuneet osat toisistaan..
keraaminen-suoja-aine.jpg&width=280&height=500

KERAAMINEN SUOJA-AINE

Hitsaussuuttimen suoja-aine
Suojaa suuttimet ja niiden sisäpinnat roiskeilta. Taloudellinen; kestää jopa 8 tunnin työvuoroja lisäämättä. Jättää suojaavan kuivan kalvon. Suojaa myös kuumuudelta ja antaa pitkäaikaisen suojan. Tämä keraaminen, uuden sukupolven kuiva suojakalvo sopii kaikkialle MIG/MAG..
lasinpesuspray.jpg&width=280&height=500

LASINPESUSPRAY

Lasin ja kovien pintojen puhdistusaine. Valumaton, miedosti sitruunan tuoksuinen. Poistaa lasipinnoilta tehokkaasti rasvan, lian, noen, hyönteisläiskät ym. epäpuhtaudet. Soveltuu myös erittäin hyvin kovien pintojen kuten atk-laitteiden, puhelimien, laskimien yms. puhdistusaineeksi. Lisää liikenneturvallisuutta..
puhdistusaine-teollisuuteen.jpg&width=280&height=500

PUHDISTUSAINE TEOLLISUUTEEN

Puhdistusaine Spray soveltuu puhdistukseen ja rasvanpoistoon kaikilta metallipinnoilta, lasilta, keramiikalta ja useimmilta muoveilta. Se saattaa kuitenkin syövyttää joitain muoveja, kuten PVC:tä, pleksilasia, polyystyreenia tai kestomuoveja ja maalipintoja. Toisin kuin useat muut, Cambler Puhdistusaine..
rst-cleen.jpg&width=280&height=500

RST-CLEAN

RST-Clean hoito & puhdistusaine on NSF hyväksytty elintarvikelaatuinen tuote ruostumattomalle teräkselle. Poistaa sormenjäljet, tahnat, lian ja pölyn jättäen puhtaan ja likaa hylkivän kalvon. Soveltuu myös alumiinille, emalipinnoille, kromille, messingille, käsitellyille metallipinnoille ja vinyylille..
suojavoide.jpg&width=280&height=500

SUOJAVOIDE

Korkealuokkainen tuote, joka sekä suojaa että hoitaa ihoa. Palauttaa ihon oman kosteus- ja rasvatasapainon. Muodostaa iholle tehokaan rasvattoman ja suojaavan kalvon. Sopii myös hoitoaineeksi kuiville käsille. Ei sisällä silikonia, hajusteita tai väriä.
tarran-poistaja.jpg&width=280&height=500

TARRAN POISTAJA

Tarranpoistaja aine neutraloi nopeasti tarrojen liiman. Puhdistaa tarrojen tahmaiset liimajäänteet. Käyttökohteita ovat: kopiokoneet, faxit, tietokoneet, printterit, hyllyt jne. On myös erinomainen puhdistusliuotin joillekin musteille ja väriaineille. Miellyttävä sitruksen tuoksu.
terva2.jpg&width=280&height=500

TERVA

Aito luonnon hautaterva, joka estää kiinnijuuttumisen ja ruostumisen. 
Käyttökohteet: pyörien ja alustan pultit ja mutterit, jousien sinkilät, levypyörien keskiöt, kotelonsuoja-aineena, karavaanareille seisontatukien kierteisiin, yms. korroosioalttiit kohteet. Lämmönkeston +70°C saakka.  Kestää suolaa..
tool-box-soap.jpg&width=280&height=500

TOOL BOX SOAP

Erinomainen tuote poistamaan vaikeaakin likaa, kuten nokea, maalia, rasvaa ja pikeä.Tuotetta hierotaan käsiin minuutin ajan. Vesihuuhtelu EI tarvita, vaan aine hierotaan käsistä pois. Ei kuivata ihoa.
triflow.jpg&width=280&height=500

Triflow

Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta Triflow on huipputehokas voiteluaine, joka tunkeutuu erittäin hankaliin paikkoihin,  hylkii likaa ja kosteutta. Ei jätä tahmeaa pintaa, vaan muodostaa tasaisen ja kestävän suojakalvon. Sisältää teflonia, joka parantaa merkittävästi sen voiteluominaisuuksia ja poistaa..